Huoltopalvelut

Digilämpö

Digilämpö on palvelu kaukolämmön energiatehokkuuden päivittämiseksi. Digilämmön avulla taloyhtiöissä ja yrityksissä saavutetaan säästöjä lämmityskuluissa, ylläpidetään tasainen lämpötila ja ilmankosteus sekä turvataan rakennuksien rakenteiden kunto.

Patteriverkoston automaatti-ilmaus

Patteriverkoston automaatti-ilmaus on tehokas, vaivaton, ja edullinen vaihtoehto perinteiselle patteriverkoston ilmaukselle. Palvelu sopii kaikille taloyhtiöille, liikehuoneistoihin ja teollisuusrakennuksiin.

Huoltosopimukset

Solmi huoltosopimus, ja asiantuntijat tarkastavat ja huoltavat kaukolämpölaitteistosi säännöllisesti, vähintään lämmityskauden alussa ja lopussa.

Kaukolämpölaitteiston kuntokatselmus

Kuntokatselmuksessa tarkastetaan koko kaukolämpölaitteiston kunto. Oikein ajoitetuilla huoltotoimenpiteillä lämmityslasku pienenee ja sisäolosuhteet paranevat.

Lämmönvaihdinpaketin huolto ja uusinta

Lämmönvaihdinpaketti kannattaa tarkastaa ja huoltaa säännöllisesti. Autamme myös arvioimaan, milloin kaukolämpölaitteisto on kustannustehokasta vaihtaa uuteen.

Patteriverkoston tasapainotus ja perussäätö

Patteriverkoston tasapainotuksessa lämmitysjärjestelmä säädetään toimimaan optimaalisesti. Se parantaa asumismukavuutta ja säästää

Lämpökamerakuvaus

Lämpökamerakuvaus on nopea ja helppo tapa selvittää lämpövuodot, eristysten kunto tai lattialämmitysputkiston sijainti – talon rakenteisiin koskematta.

Energiaselvitys

Energiaselvityksessä tarkastellaan rakennuksen kaukolämmön ja käyttöveden kulutusta. Raportti sisältää tulokset, johtopäätökset ja toimenpide-ehdotukset.

Asiakaspalvelu

p. 020 7347 410
info@varkaudenaluelampo.fi