Ajankohtaista

 • 13.10.2021
  Uutiset

  Kuntokatselmus antoi varmuutta kaukolämpölaitteiston uusintaan

  Piilmanien omakotitalo on yli 40 vuotta vanha, ja niin oli kodin kaukolämpöjärjestelmäkin. Vanha lämmönsiirrin alkoi reistailla talven kynnyksellä, ja keväällä Aluelämpö toteutti sen kuntokatselmuksen. Näin perhe sai varmuutta uusien energiatehokkaiden laitteiden hankintaan.

 • 11.10.2021
  Uutiset

  Osallistu Energiansäästöviikkoon 11.–17.10.2021!

  Motivan Energiansäästöviikko järjestetään tänä vuonna jo 25. kertaa eli kyseessä on juhlavuosi. Kampanjaviikko kannustaa erityisesti kaupunkien ja kuntien asukkaita ja kuntapäättäjiä kertomaan, mikä on oma maininnan arvoinen energiateko. Voit osallistua kampanjaan sosiaalisen median kanavissa käyttämällä hashtagia #Energiateko.

 • 28.09.2021
  Uutiset

  Varkauden Aluelämmön kampanja kannustaa koululaisia liikkumaan!

  Paikallisena kaukolämpöyhtiönä meille on tärkeää tuottaa iloa kotikaupunkiimme. Järjestimme viime syksynä kaikille alakoululaisille liikuntakampanjan, joka oli menestys. Siksi etsimme tänäkin vuonna Varkauden energisintä koululuokkaa!

 • 06.07.2021
  Uutiset

  Sponsorointikohteet on valittu! Aluelämpö tukee monenlaista yhteisöllistä toimintaa Varkauden seudulla

  Varkauden Aluelämpö sponsoroi kaudella 2021–2022 noin kymmentä varkautelaista urheiluseuraa, yhdistystä ja hyväntekeväisyysjärjestöä. Sponsorointikohteiden valinnassa painotettiin hyvän mielen tuottamista mahdollisimman monelle varkautelaiselle lapselle ja nuorelle.

 • 24.06.2021
  Uutiset

  Onko yhdyskuntajätteiden polttaminen ilmasto- ja kiertotalouskestävää?

  Jätteiden poltto on tällä hetkellä Suomessa ainoa kestävä keino käsitellä jätteet, jotka eivät kelpaa kierrätykseen. Globaalissa mittakaavassa ratkaisun kestävyyttä lisää, että jätteistä saatava energia hyödynnetään meillä keskitetyssä ja paikallisessa kaukolämmöntuotannossa.

 • 10.06.2021
  Uutiset

  Varkauden Aluelämpö valmistelee kansallisesti ainutlaatuista lämpövarastoinvestointia

  Varkauden kaupungin ja Savon Voiman omistama kaukolämpöyhtiö Varkauden Aluelämpö suunnittelee Itä-Suomeen globaalisti harvinaista ja kansallisesti ainutlaatuista lämpövarastoa. Ratkaisu perustuu maa-lämpökaivoihin ja teollisen mittakaavan lämpöpumpputeknologiaan.

 • 25.03.2021
  Uutiset

  Tavoitteena hiilineutraalius harkiten ja markkinoiden ehdoilla

  Varkauden Aluelämpö on kulkenut jo pitkään kohti hiilineutraalia kaukolämmön tuotantoa. Askelia oikeaan suuntaan otetaan edelleen harkiten ja kaupunkilaisten parasta ajatellen.

 • 16.03.2021
  Uutiset

  Varkauden Aluelämmön sponsorointihaku on jälleen käynnissä!

  Maaliskuussa käynnistyy Varkauden Aluelämmön vuosittainen sponsorointihaku. Haluamme tukea erityisesti lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia Varkaudessa.

 • 09.03.2021
  Uutiset

  Aluelämpö vaikuttaa paikallisesti ja osallistuu valtakunnallisesti

  Viimeisen vuosikymmenen aikana Varkauden Aluelämpö on osallistunut yhä aktiivisemmin kotikaupunkinsa asukkaiden ja yritysten arjen parantamiseen. Tavoitteena on luoda kestävää hyvinvointia kotiseutukuntaan ja pitää paikallisia asioita esillä myös valtakunnallisilla foorumeilla.

 • 29.01.2021
  Uutiset

  Aluelämmön liikuntakampanja toi iloa koulujen arkeen

  Varkauden Aluelämpö järjesti viime syksynä kaikille Varkauden koululaisille liikuntakampanjan. Tarkoituksena oli kannustaa lapsia liikkumaan ja palkita kaupungin energisimmät koululuokat elokuvalipuilla. Yksi aktiivisimmista kouluista oli Lehtoniemen alakoulu, josta mukana oli 140 lasta.