Ajankohtaista

 • 26.02.2024
  Uutiset

  Miltä Digilämmön hinta näyttää asuntokohtaisesti — Katso esimerkkihinnat

  Digilämmön tuoma 10 prosentin säästö lämmityskuluihin on todistettu Varkaudessa jo useassa kohteessa. Mutta millainen investointi Digilämpö on rahallisesti? Kokosimme kolme esimerkkihintaa siitä, mitä Digilämpö maksaa erikokoisille taloyhtiöille asuntokohtaisesti. Katso esimerkit alta.

 • 20.02.2024
  Uutiset

  Tervetuloa 3.3. Kaukon päivän uintiin!

  Varkauden Aluelämpö jatkaa Kaukon päivän uinnin perinnettä ja tarjoaa ilmaisen uinnin ja kuntosalin käytön kaikille varkautelaisille 3.3. uimahalli Ilopisarassa.

 • 19.02.2024
  Uutiset

  5 yhteistä askelta toimivaan kiertotalouteen

  Toimiva kiertotalous on kokonaisuus, johon yksikään energiayritys, jäteyhtiö tai kuntalainen ei pysty yksin. Se vaatii niin pieniä arjen tekoja, kuin yhteisiä suuria ponnistuksia. Varkauden Aluelämpö toteuttaa näitä molempia yhdessä asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa.

 • 30.01.2024
  Uutiset

  Digilämpö on vuoden kannattavin kaukolämpöpäivitys

  Lämmityksen ohjausjärjestelmä, kaukolämmityksen optimointijärjestelmä, Digilämpö. Rakkaalla lapsella on monta, hieman vaikeaselkoistakin nimeä. Mutta mitä Digilämpö käytännössä tekee ja miten se toimii? Entä miten kaukolämmön päivittäminen Digilämmöllä näkyy yksittäisen kerrostaloasukkaan arjessa?

 • 09.01.2024
  Uutiset

  Haemme kaukolämpöasentajaa!

  Etsimme sinua, LVI-, mekaaninen- tai sähköasentaja, joka haluat ammatillisesti kehittyä kaukolämpöalan käyttö- ja kunnossapitotehtävien osaajaksi. Voit olla urasi alkutaipaleella tai kokenut osaaja. Työtehtäviin kuuluu niin kaukolämmön tuotantolaitosten ja -verkoston käyttöä ja kunnossapitoa kuin asiakaslaitteiden asennuksia ja huoltoja.

 • 20.11.2023
  Uutiset

  Varkauden Aluelämpö muuttaa lämpöhinnastoa 1.1.2024 alkaen

  Varkauden Aluelämpö Oy nostaa kaukolämmön myyntienergianhintaa ja perusmaksuja 1.1.2024 alkaen. Syynä muutokseen on kaukolämmön tuotantokustannuksien nousu. Muutoksista huolimatta kaukolämmön hinta pysyy Varkaudessa Suomen keskimääräistä tasoa alhaisempana.

 • 30.10.2023
  Uutiset

  Patteriverkoston automaatti-ilmaus vapauttaa kiinteistöhuollon aikaa muille tehtäville

  Patteriverkoston automaatti-ilmaus vähentää kiinteistöhuollon työmäärää ja aikaa vapautuu muihin tehtäviin. Warkaus-salissa automaatti-ilmaus otettiin käyttöön lämmönvaihtimen uusimisen yhteydessä syksyllä 2019.

 • 20.10.2023
  Uutiset

  Millaiset ovat puunpolton ilmastovaikutukset verrattuna jätteenpolttoon?

  Suomen Ilmastopaneeli esitti tammikuussa 2023 puun energiakäytön verottamista yhtenä keinona Suomen hiilinielujen turvaamiseksi. Onko puun polttaminen kestävä tapa tuottaa lämpöenergiaa? Entä mitä pitäisi ajatella kaukolämpöenergiasta, joka on puunpolton sijaan tuotettu yhdyskuntajätteitä polttamalla?

 • 12.09.2023
  Uutiset

  Kaukolämmön älykkäällä ohjauksella saatiin selkeää säästöä taloyhtiön lämmityskustannuksiin

  Taloyhtiö Antinpuisto 3–5: teen asennettiin Digilämpö keväällä 2022. Investointi Varkauden Aluelämmön tarjoamaan kaukolämpöpalveluun on maksanut itsensä takaisin 15 kuukaudessa ja pienentää päivittäin taloyhtiön lämmityskuluja.

 • 04.09.2023
  Uutiset

  Tervetuloa Varkauden Aluelämmön seminaariin