Kulutusseuranta

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.


RISUJA TAI RUUSUJA?

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

Varkauden Aluelämpö tarjoaa tänäkin vuonna Kaukon päivän kunniaksi ilmaisen uinnin ja kuntosalin käytön Ilopisarassa tiistaina 3. maaliskuuta. Uimaan pääsee heti aamusta kello 6.30 alkaen, ja tänä vuonna mukana on myös lasten peuhauinti.
#
Varkauden Tarmon taitoluistelijat saivat tänä keväänä omalta kaukolämpöyhtiöltään sponsorointitukea kesäharjoittelun järjestämiseen. Tuen ansiosta kuukausimaksuja saadaan luistelijoille pienemmiksi, jolloin mahdollisimman monella on varaa osallistua harjoituksiin.
#
”Lahjoitusten ansiosta moni lapsi pääsee tavoittelemaan unelmiaan!” Lahjoitimme joulukorttirahat tänä vuonna SOS-Lapsikylän Unelmista totta -hankkeeseen. Yhdessä haluamme tukea varkautelaisten lasten ja nuorten tasavertaisia mahdollisuuksia viettää aikaa lempiharrastuksensa parissa.
#
Aluelämmön huoltopalvelut tarjoavat niin omakotiasujille kuin taloyhtiöillekin kustannussäästöjä ja asiantuntevaa apua. Palveluvalikoimassa on varaa valita. Kaukolämmönvaihtimen kuntokatselmus on usein ensiaskel laitteiston oikea-aikaiseen huoltoon ja uusintaan.
#
Kaukolämmön käyttöveden ylilämpö on yleisin hälytyksen aiheuttaja niin taloyhtiöissä kuin omakotitaloissakin. Hälytys ilmoittaa käyttöveden hetkellisestä ylilämmöstä, mutta taustasyitä ongelmaan voi olla monia. Kaikissa ammattilaiset auttavat.
#