Kulutusseuranta

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.


RISUJA TAI RUUSUJA?

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

Torstai 10. lokakuuta 2019 klo 10–19, Hasintie 24 78870 Varkaus. Hyödyllistä asiaa ja kivaa tekemistä koko perheelle!
#
Vaikka maailma muuttuu, kaukolämpö ei ole katoamassa mihinkään. Jo noin 70 prosenttia liike- ja julkisista rakennuksista lämpenee kaukolämmöllä, ja sama koskee noin 2,7 miljoonan suomalaisen kotia. Kaukolämpö on myös yksi parhaista keinoista vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeen.
#
Kaukolämpöasentajat, päivystäjät ja voimalaitosten valvojat seuraavat lämmitysverkon toimintaa vuoden jokaisena päivänä. Paljon näkymätöntä työtä tehdään kulisseissa, mikä varmistaa, että monet vikatilanteet eivät koskaan näy asiakkaille asti.
#
Syksy tekee tuloaan, mikä tarkoittaa lämmityskauden alkamista. Lämmityskausi kestää normaalina vuonna syyskuulta huhtikuulle. ”Kesään mahtui vaihtelevia kelejä, ja välillä oli poikkeuksellisen kylmää. Viimeistään syyskuussa tulee niin kosteita ja viileitä päiviä, että lämmitys menee välillä päälle”, kertoo Aluelämmön toimitusjohtaja Mikko Onkalo.
#
Varkauden Aluelämmön toimisto on osan aikaa heinäkuussa suljettuna. Vika- ja häiriötilanteissa voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroomme 0800 188 020. Lue Varkauden Aluelämmön vinkit iloiseen ja turvalliseen vesillä liikkumiseen.
#