KAUKOLÄMPÖ ON ENERGIATEHOKAS LÄMMITYSMUOTO

Lisää energiatehokkuudesta

Kaukolämpöä Riikinvoimalla

KAUKOLÄMPÖÄ AVAIMET KÄTEEN -PALVELUNA

Liity nyt!

KULUTUSSEURANTA

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.

 • Kuntokatselmus antoi varmuutta kaukolämpölaitteiston uusintaan

  Piilmanien omakotitalo on yli 40 vuotta vanha, ja niin oli kodin kaukolämpöjärjestelmäkin. Vanha lämmönsiirrin alkoi reistailla talven kynnyksellä, ja keväällä Aluelämpö toteutti sen kuntokatselmuksen. Näin perhe sai varmuutta uusien energiatehokkaiden laitteiden hankintaan.

 • Osallistu Energiansäästöviikkoon 11.–17.10.2021!

  Motivan Energiansäästöviikko järjestetään tänä vuonna jo 25. kertaa eli kyseessä on juhlavuosi. Kampanjaviikko kannustaa erityisesti kaupunkien ja kuntien asukkaita ja kuntapäättäjiä kertomaan, mikä on oma maininnan arvoinen energiateko. Voit osallistua kampanjaan sosiaalisen median kanavissa käyttämällä hashtagia #Energiateko.

 • Varkauden Aluelämmön kampanja kannustaa koululaisia liikkumaan!

  Paikallisena kaukolämpöyhtiönä meille on tärkeää tuottaa iloa kotikaupunkiimme. Järjestimme viime syksynä kaikille alakoululaisille liikuntakampanjan, joka oli menestys. Siksi etsimme tänäkin vuonna Varkauden energisintä koululuokkaa!

 • Sponsorointikohteet on valittu! Aluelämpö tukee monenlaista yhteisöllistä toimintaa Varkauden seudulla

  Varkauden Aluelämpö sponsoroi kaudella 2021–2022 noin kymmentä varkautelaista urheiluseuraa, yhdistystä ja hyväntekeväisyysjärjestöä. Sponsorointikohteiden valinnassa painotettiin hyvän mielen tuottamista mahdollisimman monelle varkautelaiselle lapselle ja nuorelle.

 • Onko yhdyskuntajätteiden polttaminen ilmasto- ja kiertotalouskestävää?

  Jätteiden poltto on tällä hetkellä Suomessa ainoa kestävä keino käsitellä jätteet, jotka eivät kelpaa kierrätykseen. Globaalissa mittakaavassa ratkaisun kestävyyttä lisää, että jätteistä saatava energia hyödynnetään meillä keskitetyssä ja paikallisessa kaukolämmöntuotannossa.

Uutisarkisto ›