Kulutusseuranta

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.


RISUJA TAI RUUSUJA?

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

Varkauden Aluelämpö järjesti syys–lokakuussa kaikille Varkauden 1.–6. luokille piirustuskilpailun. Kilpailuun sai osallistua yksin, ryhmänä tai koko luokan voimin, ja toteutustapa oli vapaa. Voittajaluokka valittiin jokaiselta luokka-asteelta, ja palkintona koko luokka saa elokuvaliput.
#
Tilaa huoltopalvelu tai laiteuusinta talvella, saat 15 kk maksuaikaa! Varkauden Aluelämmön varhaisen tilaajan etukampanja alkaa marraskuussa ja jatkuu helmikuun loppuun (11.11.2019–28.2.2020). Kun tilaat huoltopalvelun talvella, voit valita töiden aloitusajankohdan vapaasti esimerkiksi toukokuulta.
#
Varkauden Aluelämmön perinteinen avoimien ovien päivä keräsi tänäkin vuonna noin 700 kävijää. Poutasää suosi näytteilleasettajia ja kaupunkilaisia. Päivän parasta antia oli eri toimijoiden avoin yhteistyö hiilineutraalin yhteiskunnan ja samalla Varkauden kaupunkilaisten puolesta.
#
Torstai 10. lokakuuta 2019 klo 10–19, Hasintie 24 78870 Varkaus. Hyödyllistä asiaa ja kivaa tekemistä koko perheelle!
#
Vaikka maailma muuttuu, kaukolämpö ei ole katoamassa mihinkään. Jo noin 70 prosenttia liike- ja julkisista rakennuksista lämpenee kaukolämmöllä, ja sama koskee noin 2,7 miljoonan suomalaisen kotia. Kaukolämpö on myös yksi parhaista keinoista vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeen.
#