KAUKOLÄMPÖ ON ENERGIATEHOKAS LÄMMITYSMUOTO

Lisää energiatehokkuudesta

Kaukolämpöä Riikinvoimalla

KAUKOLÄMPÖÄ AVAIMET KÄTEEN -PALVELUNA

Liity nyt!

KULUTUSSEURANTA

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.

 • Varkauden Aluelämpö muuttaa lämpöhinnastoa 1.8.2024 alkaen

  Varkauden Aluelämpö Oy nostaa kaukolämmön myyntienergian hintaa ja perusmaksuja 1.8.2024 alkaen. Merkittävimpänä syynä muutokseen ovat osakkuusyhtiön nousseet kustannukset sekä haasteet lämmityskauden aikaisessa käytettävyydessä. Muutoksista huolimatta kaukolämmön hinta pysyy Varkaudessa Suomen keskimääräistä tasoa alhaisempana.

 • Kaukolämpöverkosto laajenee kesäkuukausina

  Kun oppilaat elokuussa 2025 palaavat kesälomilta Könönpellon kouluun, virtaa lämmitysjärjestelmässä paikallinen, vastuullisesti tuotettu kaukolämpö. Verkoston rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä, mutta suunnittelutyö on aloitettu jo paljon aikaisemmin.

 • Taloyhtiö Antinpuisto 3–5 kunnossapitotarpeet havaittiin Digilämmön avulla

  Taloyhtiö Antinpuisto 3–5 on käyttänyt Varkauden Aluelämmön Digilämpö-palvelua jo kahden lämmityskauden ajan. Taloyhtiö ei ole ainoastaan ylittänyt asetettuja säästötavoitteita, vaan myös havainnut taloyhtiön kunnossapidollisia tarpeita palvelun avulla.

 • Clean Flame ja Varkauden Aluelämpö — 26 vuotta yhteistä taivalta

  Oy Clean Flame Ltd on jo vuodesta 1998 hyödyntänyt paikallista kaukolämpöä tuotantotiloissaan. Kansainvälisesti toimivalle yhtiölle lämmitysmuodon vaivattomuus ja matala huoltotarve ovat erittäin tärkeitä.

 • Varkauden Aluelämpö mukana kehittämässä tulevaisuuden kaukolämpöä

  Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto. Varkaudessa kaukolämpötoimintaa kehitetään aktiivisesti seuraamalla alan suuntauksia ja teknologista kehitystä. Uudet hankkeet vaativat kehittämisinnon lisäksi myös takeen kannattavuudesta.

Uutisarkisto ›