Kulutusseuranta

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.


RISUJA TAI RUUSUJA?

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

”Lahjoitusten ansiosta moni lapsi pääsee tavoittelemaan unelmiaan!” Lahjoitimme joulukorttirahat tänä vuonna SOS-Lapsikylän Unelmista totta -hankkeeseen. Yhdessä haluamme tukea varkautelaisten lasten ja nuorten tasavertaisia mahdollisuuksia viettää aikaa lempiharrastuksensa parissa.
#
Aluelämmön huoltopalvelut tarjoavat niin omakotiasujille kuin taloyhtiöillekin kustannussäästöjä ja asiantuntevaa apua. Palveluvalikoimassa on varaa valita. Kaukolämmönvaihtimen kuntokatselmus on usein ensiaskel laitteiston oikea-aikaiseen huoltoon ja uusintaan.
#
Kaukolämmön käyttöveden ylilämpö on yleisin hälytyksen aiheuttaja niin taloyhtiöissä kuin omakotitaloissakin. Hälytys ilmoittaa käyttöveden hetkellisestä ylilämmöstä, mutta taustasyitä ongelmaan voi olla monia. Kaikissa ammattilaiset auttavat.
#
Arvoisa asiakkaamme, yhtiömme lämpöhinnasto muuttuu 1.1.2020 alkaen.
#
Varkauden Aluelämpö järjesti syys–lokakuussa kaikille Varkauden 1.–6. luokille piirustuskilpailun. Kilpailuun sai osallistua yksin, ryhmänä tai koko luokan voimin, ja toteutustapa oli vapaa. Voittajaluokka valittiin jokaiselta luokka-asteelta, ja palkintona koko luokka saa elokuvaliput.
#