KAUKOLÄMPÖ ON ENERGIATEHOKAS LÄMMITYSMUOTO

Lisää energiatehokkuudesta

Kaukolämpöä Riikinvoimalla

KAUKOLÄMPÖÄ AVAIMET KÄTEEN -PALVELUNA

Liity nyt!

KULUTUSSEURANTA

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.

 • Miltä Digilämmön hinta näyttää asuntokohtaisesti — Katso esimerkkihinnat

  Digilämmön tuoma 10 prosentin säästö lämmityskuluihin on todistettu Varkaudessa jo useassa kohteessa. Mutta millainen investointi Digilämpö on rahallisesti? Kokosimme kolme esimerkkihintaa siitä, mitä Digilämpö maksaa erikokoisille taloyhtiöille asuntokohtaisesti. Katso esimerkit alta.

 • Tervetuloa 3.3. Kaukon päivän uintiin!

  Varkauden Aluelämpö jatkaa Kaukon päivän uinnin perinnettä ja tarjoaa ilmaisen uinnin ja kuntosalin käytön kaikille varkautelaisille 3.3. uimahalli Ilopisarassa.

 • 5 yhteistä askelta toimivaan kiertotalouteen

  Toimiva kiertotalous on kokonaisuus, johon yksikään energiayritys, jäteyhtiö tai kuntalainen ei pysty yksin. Se vaatii niin pieniä arjen tekoja, kuin yhteisiä suuria ponnistuksia. Varkauden Aluelämpö toteuttaa näitä molempia yhdessä asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa.

 • Digilämpö on vuoden kannattavin kaukolämpöpäivitys

  Lämmityksen ohjausjärjestelmä, kaukolämmityksen optimointijärjestelmä, Digilämpö. Rakkaalla lapsella on monta, hieman vaikeaselkoistakin nimeä. Mutta mitä Digilämpö käytännössä tekee ja miten se toimii? Entä miten kaukolämmön päivittäminen Digilämmöllä näkyy yksittäisen kerrostaloasukkaan arjessa?

 • Haemme kaukolämpöasentajaa!

  Etsimme sinua, LVI-, mekaaninen- tai sähköasentaja, joka haluat ammatillisesti kehittyä kaukolämpöalan käyttö- ja kunnossapitotehtävien osaajaksi. Voit olla urasi alkutaipaleella tai kokenut osaaja. Työtehtäviin kuuluu niin kaukolämmön tuotantolaitosten ja -verkoston käyttöä ja kunnossapitoa kuin asiakaslaitteiden asennuksia ja huoltoja.

Uutisarkisto ›