KAUKOLÄMPÖ ON ENERGIATEHOKAS LÄMMITYSMUOTO

Lisää energiatehokkuudesta

Kaukolämpöä Riikinvoimalla

KAUKOLÄMPÖÄ AVAIMET KÄTEEN -PALVELUNA

Liity nyt!

KULUTUSSEURANTA

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.

 • Aluelämmön liikuntakampanja toi iloa koulujen arkeen

  Varkauden Aluelämpö järjesti viime syksynä kaikille Varkauden koululaisille liikuntakampanjan. Tarkoituksena oli kannustaa lapsia liikkumaan ja palkita kaupungin energisimmät koululuokat elokuvalipuilla. Yksi aktiivisimmista kouluista oli Lehtoniemen alakoulu, josta mukana oli 140 lasta.

 • Sponsoroinnilla tuetaan lasten matalan kynnyksen liikuntaharrastuksia

  Varkauden Aluelämpö on sponsoroinut tänä vuonna neljää kotikaupunkinsa urheiluseuraa. Sponsorirahojen ansiosta liikuntaharrastuksen aloitus on monelle lapselle ja nuorelle helppoa ja edullista ihan pienestä pitäen.

 • Alle prosentti Varkauden kaukolämmöstä tuotetaan kevyellä polttoöljyllä

  Varkauden Aluelämpö on tehnyt jo vuosikymmeniä määrätietoista työtä polttoöljystä luopumiseksi. Tavoite on koko ajan lähempänä, ja kevyellä polttoöljyllä tuotetaan enää alle prosentti kaukolämmöstä. Öljystä luovutaan hallitusti, mikä pitää myös kaukolämmön hinnat vakaina.

 • Omakotitalo sai öljylämmityksestä luopumiseen 4000 euroa valtion tukea

  Kuoppakankaalla sijaitsevan rintamamiestalon öljylämmitys vaihdettiin syksyllä paikalliseen kaukolämpöön. Tärkein kannustin oli valtiolta saatu 4000 euron tuki. Nyt koti pysyy tasaisen lämpimänä, ja apua on saatavilla tarvittaessa helposti yhdellä puhelinsoitolla.

 • Kausihuoltosopimus pitää taloyhtiön kaukolämpölaitteiston kunnossa

  Varkauden keskustassa Kauppakadulla sijaitsevassa asunto-osakeyhtiössä on sekä asuntoja että liiketiloja. Taloyhtiön lämmönsiirrin uusittiin muutama vuosi sitten, ja kaukolämpölaitteiston kausihuollot hoidetaan nyt palvelusopimuksella säännönmukaisesti keväisin ja syksyisin.

Uutisarkisto ›