Kulutusseuranta

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.

RISUJA TAI RUUSUJA?

Ota yhteyttä
Varkauden Aluelämpö tukee vuosittain paikallisten lasten ja nuorten seura- ja harrastustoimintaa. Tahtotila on, että tuki tuottaisi iloa ja hyötyä mahdollisimman monille. VaNMKY kohdisti saamansa tuen kolmen juoniorijoukkueensa turnausmatkaan, jotta kulut eivät muodostuisi kellekään esteeksi lähteä mukaan ja kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus lähteä mukaan.
#
Toimistomme on suljettu ajalla 10.7. – 31.7.2017.
#
Aluelämmöllä on tänä kesänä neljä kesätyöntekijää, jotka aloittivat pari viikkoa. Työrupeama loppuu kesäkuun lopussa. Syksyllä abivuotensa Varkauden lukiossa aloittavat Jatta Kapanen ja Lauri Kirjavainen ovat viihtyneet töissään. Jatta on hommissa Aluelämmöllä jo toista kesää peräkkäin.
#
Verkoston häiriöiden selvittäminen ja hoitaminen hoituvat nykyään suhteellisen kivuttomasti. Normaalissa tilanteessa päivystäjä saa tekstiviestillä hälytyksen keskitetystä järjestelmästä ja tilanteen selvittäminen alkaa ennen kuin asiakas ehtii edes huomata häiriötä.
#
Varkauden Aluelämpö tarjosi kaikille varkautelaisille ilmaisen uinnin Kaukon päivänä 3.3. Kaukon päivän uinnista on jo tullut varkautelaisten keskuudessa tykätty perinne.
#
Riikinvoiman ekovoimalaitos valmistui virallisesti 6. huhtikuuta. Laitos on kuitenkin toiminut täydellä teholla jo marraskuun puolivälistä asti.
#
Puupelletti on ympäristöystävällinen, luonnomukainen raaka-aine lämmitysenergian tuottamiseen. Varkauden Aluelämmön käyttämä puupelletti tulee Stora Enson tehtaalta Kiteeltä.
#
”Ensimmäinen lämmityskausi on uudessa laitoksessa ja uudella teknologialla haasteellista, mutta se on kuitenkin sujunut haasteisiin nähden erittäin hyvin. Hyvällä käytettävyydellä ja kuormatasolla on operoitu, on pystytty tuottamaan lämpöä Aluelämmölle. Sähköntuotanto on toiminut myös”, Riikinvoiman toimitusjohtaja Juha Räsänen sanoo.
#