”Parasta on nähdä lasten ilo” –WJK liikuttaa lapsia Varkauden Aluelämmön sponsoroimana

 

Varkauden Aluelämpö tukee vuosittain paikallista lasten ja nuorten seura- ja harrastustoimintaa. Keskeisenä tavoitteena on saada aikaan konkreettisia tekoja, joista on iloa ja hyötyä mahdollisimman monille.

”Lapset tietävät jo, milloin ja missä pelataan ja kaikki halukkaat pääsevät mukaan kortteliliigan peleihin”, junioripäällikkö Joni Kukkonen iloitsee.

Kortteliliiga kokoontuu kerran viikossa pelaamaan jalkapalloa ja kesäaikaan keskimääräinen osallistujamäärä on pyörinyt 30-40 pelaajan välillä.

”Yhteensä kortteliliigan peleissä on mukana 80-100 lasta, iältään 4-10-vuotiaita”.

Kortteliliigan lisäksi WJK järjestää välituntiliikuntaa kouluilla.

”Koulun loputtua on myös jalkapallokerho, johon monet lapset jäävät koulusta suoraan”.

Aluelämmön työlle kiitosta

Kukkonen aloitti WJK:n junioripäällikkönä kesällä ja on viihtynyt erinomaisesti junioreiden parissa.

”Lähdin mukaan, koska elän jalkapallolle. Olen itse viettänyt kentällä aikaa pienestä pitäen ja parasta tässä työssä on, kun näkee lasten ilon ja pelaamisen halun. Lapset on mielissään ja moni on aloittanut jalkapallon pelaamisen joukkueissaan”, Kukkonen sanoo.

Kukkonen kiittää Aluelämpöä kädenojennuksesta lasten liikunnan tukemisessa.

”Aluelämpö tekee hienoa työtä, kun auttaa ja sponsoroi seuroja tekemään hyvää lapsille. Harvemmin suomessa on tällaisia avokätisiä yrityksiä. Terveisiä myös lapsille, hienoa että olette olleet mukana pelaamassa ja toivottavasti ensi vuonna saadaan vielä lisää porukkaa mukaan!”