Aikainen lintu nappaa palkinnon!

Early Bird -kampanja kannustaa tilaamaan huoltopalvelut ajoissa

Huhtikuun alussa käynnistyy Aluelämmön huoltopalvelujen Early Bird -kampanja, joka kannustaa suunnittelemaan kaukolämpöjärjestelmän huollot ja uusinnat hyvissä ajoin. Ennakkotilaajat saavat kaikista Aluelämmön huoltopalveluista merkittävän 10 prosentin alennuksen.

Huoltopalvelujen ruuhka-aika keskittyy tyypillisesti lämmityskauden kynnykselle. Koko kesäkausi on kuitenkin hyvää aikaa esimerkiksi lämmönvaihdinten uusintaan, kun taloja ei tarvitse lämmittää.

”Kampanjan taustalla on halumme tehostaa työnohjausta ja resurssien hallintaa”, kertoo Varkauden Aluelämmön kaukolämpöinsinööri Jyrki Väänänen. ”Kannustamme tilaamaan huoltopalvelut hyvissä ajoin, koska silloin pystymme aikatauluttamaan ja toteuttamaan huollot jouhevasti. Onhan huoltomiehillämme kesäaikaan paljon muitakin tärkeitä töitä, kuten verkoston ylläpitoa.”

Sovi huolto itselle parhaaseen aikaan ja riennä rauhassa kesälomille

Kampanja-aika kestää huhtikuun alusta toukokuun puoliväliin, mutta huolto tai kuntokatselmus voidaan toteuttaa asiakkaan toivomana ajankohtana.

”Kun tilaus tehdään kampanjan aikana, asiakas saa 10 prosentin alennuksen ja parhaat mahdollisuudet sopia huolto itselle sopivimpaan ajankohtaan, esimerkiksi toukokuussa tai kesälomien jälkeen elokuussa”, Väänänen sanoo.

Huollot on hyvä suunnitella ennen kesälomia, jolloin huoltoaika järjestyy varmimmin myös kiireisimpään aikaan elo-syyskuussa.

Heinäkuussa koko Suomi lomailee, mikä pidentää muun muassa lämmönvaihdinten toimitusaikoja. Normaalistikin laitteistojen hankinta voi kestää neljä viikkoa. Silti moni havahtuu huollon tarpeeseen vasta ensimmäisten pakkasten jo kolkutellessa ovella.

”Huollot on hyvä suunnitella ennen kesälomia, jolloin huoltoaika järjestyy varmimmin myös kiireisimpään aikaan elo-syyskuussa. Kun lämmitysasiat ovat hoidossa, lomat saa viettää rauhassa ja rennoin mielin”, Väänänen korostaa.

Toimi nyt ja tilaa huoltopalvelu kampanja-aikana 1.4.–17.5.2019!

Mainitse tilauksen yhteydessä kampanjakoodi EARLY BIRD.

020 7347 410
info@varkaudenaluelampo.fi