Syyskampanja 2018

Tilaa lämmönvaihtimen kuntokatselmus ja osallistut energiaselvityksen arvontaan!

Varkauden Aluelämpö tarjoaa syys–lokakuun aikana kaikille taloyhtiöasiakkailleen lämmönvaihtimen eli lämmönsiirtimen kuntokatselmuskampanjan. Kaikki taloyhtiöt, jotka tilaavat lämmönvaihtimen kuntokatselmuksen ja huollon lokakuun loppuun mennessä, osallistuvat ilmaisen energiaselvityksen arvontaan. Kampanja päättyy 31.10.2018.

Osallistu kampanjaan täyttämällä oheinen lomake tai ottamalla yhteyttä 020 7347 410 / info@varkaudenaluelampo.fi.


Kysy lisää kuntokatselemuksesta


Energiaselvitys auttaa suunnittelemaan tulevaa

Taloyhtiölle räätälöity energiaselvitys sisältää kaukolämpöasiantuntijan tekemän katselmuksen kohteessa ja kattavan raportin, jossa huomioidaan taloyhtiön energiankulutustiedot viiden vuoden ajalta. Energiaselvitys voidaan liittää osaksi taloyhtiön lakisääteistä kunnossapitosuunnitelmaa.

Lisäksi palkintoon kuuluu taloyhtiön hallitukselle pidettävä neuvontatilaisuus, jossa esittelemme energiaselvityksen tuloksia mukavan kahvittelun ja pienen purtavan merkeissä.


Energiaselvityksen ansiosta…

  • saatte taloyhtiön energiataloudesta hyvän kokonaiskuvan
  • tiedätte lämmönsiirtimen ja muun kaukolämpölaitteiston tämänhetkisen kunnon
  • pystytte suunnittelemaan taloyhtiössä etukäteen, mitä huoltotöitä kaukolämpöjärjestelmässä on kannattavaa toteuttaa lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.


Joko taloyhtiönne on Aluelämmön huoltosopimus­asiakas?

Huoltosopimus on huolettomin ja helpoin tapa varmistaa, että kiinteistön kaukolämpölaitteisto toimii oikein ja energiatehokkaasti vuodesta toiseen. Tarkastamme ja huollamme huoltosopimus­asiakkaidemme kaukolämpölaitteiston vähintään kaksi kertaa vuodessa, lämmityskauden alussa ja lopussa. Tilaa huoltosopimus vielä ennen uuden lämmityskauden alkua!

Tilaa huoltosopimus


Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä

Sallin Varkauden Aluelämmön ottavan minuun yhteyttä tässä lomakkeessa ilmoitetun sähköpostiosoitteen kautta uutis- ja markkinointitarkoituksissa.

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkamalla uutiskirjeen pohjalta löytyvää linkkiä.