Kaukon päivänä uidaan taas ilmaiseksi Ilopisarassa

Varkauden Aluelämpö tarjoaa tänäkin vuonna Kaukon päivän kunniaksi ilmaisen uinnin ja kuntosalin käytön Ilopisarassa tiistaina 3. maaliskuuta. Uimaan pääsee heti aamusta kello 6.30 alkaen, ja tänä vuonna mukana on myös lasten peuhauinti.

Kaikkien varkautelaisten yhteinen uinti- ja saunapäivä kiteyttää hyvin sen, minkä eteen teemme töitä vuoden jokaisena päivänä. Kaukolämpöyhtiönä olemme osa paikallista yhteisöä ja haluamme edistää jokaisen varkautelaisten hyvinvointia, terveyttä ja hyvää mieltä.

Tänä vuonna Kaukon päivän uinneissa on mukana ilmaiseksi myös Talvi-Vekaran peuhauinti kello 12–14. Peuhauinnin aikana lasten käytössä on esimerkiksi hauskoja vesileluja ja hyppytasanne. Alle kouluikäiset lapset voivat osallistua peuhauintiin vain vanhemman seurassa.

Kaukolämmön valinta on ilmastoteko – niin myös yhdessä saunominen!

Niin se vain on, että pienistä puroista syntyy iso virta. Kun varkautelaiset käyvät yhtenä iltana uimassa ja saunomassa uimahallissa, moni kotisauna jää lämmittämättä. Energiaa kuluukin Kaukon päivänä Varkaudessa vähän vähemmän kuin tavallisena tiistaina.

Myös kaukolämmön valinta on ilmastoteko ja mittakaavaltaan aivan eri luokkaa. Varkauden Aluelämmön päästökaupan alaiset CO2-päästöt olivat viime vuonna enää 8,3 g/kWh* eli keskimääräistä hybridiautoa pienemmät!

Juhlitaan iloisia uutisia yhdessä Ilopisarassa tiistaina 3. päivä – tervetuloa!

*Kun jätteenpoltto lasketaan ilmastollisesti kestäväksi tavaksi tuottaa energiaa.