Kaukolämmön huoltosopimuksella mielenrauhaa

Varkauden Aluelämmön pitkäaikainen kaukolämpöasiakas Marja Stén solmi kolmisen vuotta sitten kausihuoltosopimuksen, joka on voimassa toistaiseksi.

Sténien omakotitalossa on ollut kaukolämpö aina rakennusvuodesta 1987 asti. Sténit muuttivat taloon vuonna 1990, ja kaukolämpölaitteiden toiminnan seuraaminen oli aina Marjan aviomiehen vastuulla. Tilanne muuttui puolison kuoltua.

”Lämmitysasiat ovat olleet minulle melko vieraita, ja viime vuodet olenkin huolehtinut jatkuvasti, mitä lämmönjakohuoneessa tapahtuu ja miten laitteisto toimii”, Stén kertoo. ”Siksi solmin Varkauden Aluelämmön kanssa kausihuoltosopimuksen, joka sisältää kuntokatselmuksen ja tarkastuskäynnit keväisin ja syksyisin. Jatkossa voin harkita, tarvitaanko tiiviimpää seurantaa.”

Ensimmäisessä kuntokatselmuksessa laitteisto oli hyvässä kunnossa ja toimi oikein.

Se oli huojentava tieto. Sain myös selkeän kirjallisen raportin sekä kuntokatselmuksesta että kausihuollosta.

Kaikkea ei tarvitse tietää itse!

Huoltosopimuksella varmistetaan, että kodin lämmitysjärjestelmä pysyy ajan tasalla. Huoltosopimusasiakkaiden ei tarvitse muistaa, milloin kaukolämpölaitteisto kaipaa huoltoa tai uusimista. Ammattilaiset tarkastavat laitteet vähintään kaksi kertaa vuodessa ja tekevät tarvittavat huoltotoimet viisaasti ennakoiden. Samalla laiteinvestointeihin voidaan varautua hyvissä ajoin.

"On mukava tietää, että lämmitysasiat ovat kunnossa esimerkiksi talon myyntiä ajatellen joskus tulevaisuudessa. Ennen kaikkea huoltosopimus on antanut minulle kuitenkin mielenrauhaa. Tiedän, minne ottaa yhteyttä, jos lämmityksessä ilmenee ongelmia", Stén korostaa. "Maailma teknistyy koko ajan lisää, ja asiantuntijapalveluja tarvitaan. Huoltosopimus onkin ollut minulle positiivinen kokemus. Kaikkea ei tarvitse eikä voikaan tietää itse. Ammattilaiset huolehtivat, että kaukolämpöjärjestelmä toimii oikealla tavalla ja energiatehokkaasti."

Lue lisää huoltosopimuksistamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!