Ilopisarassa kävi Kaukon päivänä liki 700 tyytyväistä polskijaa!

Varkauden Aluelämpö tarjosi kaikille varkautelaisille 3. maaliskuuta eli Kaukon nimipäivänä ilmaisen uinnin ja kuntosalin käytön uimahalli Ilopisarassa. Suosittu lasten peuhauinti nosti kävijämäärän ennätystasolle.

Ilopisarassa on tavallisena päivänä keskimäärin 200–300 kävijää. Varkauden Aluelämmön vuosittain tarjoama ilmainen uinti ja kuntosalin käyttö houkuttelevat paikalle yleensä noin 450 varkautelaista.

”Tänä vuonna rikottiin Kaukon päivän uintiennätys ja kävijöitä oli yhteensä 671”, kertoo Varkauden Aluelämmön Jyrki Väänänen. Porukkaa riitti uimahallissa tasaisesti koko päivän ajan, ja myös kuntosali oli ahkerassa käytössä.

Lasten ilmainen peuhauinti oli menestys

Tänä vuonna Kaukon päivää vietettiin erityisissä merkeissä, kun mukana oli ensimmäistä kertaa Talvi-Vekaran hiihtolomaviikolle järjestämä peuhauinti.

”Peuhauinti houkutteli paikalle runsaasti lapsia ja lapsiperheitä polskimaan ilmaiseksi”, Väänänen kertoo. ”On todella hienoa, että koko kaupungin yhteinen sosiaalinen tapahtuma keräsi paikalle niin paljon iloisia ja tyytyväisiä kävijöitä!”