Huoltopalvelut auttavat joustavasti taloyhtiö- ja omakotiasujia

Aluelämmön huoltopalvelut tarjoavat niin omakotiasujille kuin taloyhtiöillekin kustannussäästöjä ja asiantuntevaa apua. Palveluvalikoimassa on varaa valita. Kaukolämmönvaihtimen kuntokatselmus on usein ensiaskel laitteiston oikea-aikaiseen huoltoon ja uusintaan.

Kerrostaloyhtiö Asunto oy Varkauden Helmeen vaihdettiin uusi lämmönsiirrin. ”Aluelämmön tekemän kuntokatselmuksen ja energiankulutusraportin avulla pystyimme osoittamaan vanhan siirtimen kunnon kerrostaloyhtiön osakkaille”, kertoo Isännöintipalvelu Isarvo Oy:n isännöitsijä Eija Sutinen. ”Kokonaisuus oli Aluelämmöllä hyvin hallinnassa, ja he osasivat välittää tietoa uudesta laitteesta tavallisille kuulijoille.”

Siirtimen uusinta onnistui helposti ja sujuvasti yhden luukun periaatteella. ”Siirtimen vaihto ei häirinnyt asukkaiden elämää, vaikka moni jännitti asiaa etukäteen. Vettä sai käyttää normaalisti yhtä lyhyttä katkoa lukuun ottamatta. Lämpökin oli poikki vain muutaman tunnin”, Sutinen toteaa. Huoltotoimet voidaankin toteuttaa ongelmitta myös talvella.

Sujuva patteriverkoston tasapainotus

Taloyhtiö Varkauden Unnukka tilasi Varkauden Aluelämmöltä lämmitys- eli patteriverkon tasapainotuksen, joka sisälsi myös pattereiden termostaattien uusinnan.

”Ei ole tarvinnut katua!” toteaa vastaava isännöitsijä Kaisa Heiskanen Isarvo Oy:stä. Erityisen tärkeää taloyhtiölle oli, että suunnittelu ja toteutus tulivat samasta paikasta. ”Oli iso plussa, ettei osakokonaisuuksia tarvinnut ottaa eri urakoitsijoilta. Tulen varmasti suosittelemaan Aluelämpöä taloyhtiöiden lämmitysjärjestelmien saneerauksiin.”

Huoltosopimus luo mielenrauhaa ja varmuutta

Monessa varkautelaisessa kodissa ja taloyhtiössä ollaan kiinnostuneita Aluelämmön huoltosopimuksista. Sopimuksen sisältö sovitaan yhdessä. Ammattilaiset tarkastavat kaukolämpölaitteet vähintään kaksi kertaa vuodessa, lämmityskauden aluksi ja lopuksi.

”Taloyhtiöiden laitteistoja saattavat säätää vuorollaan kiinteistönhuollon ihmiset ja useamman LVI-liikkeen putkimiehet. Siksi on niin hyvä idea, että kokonaisuus on varmasti yhden ammattilaisen käsissä”, Sutinen sanoo.

Omakotiasuja Sirkka Kuusisto solmi Aluelämmön kanssa huoltosopimuksen jo vuoden 2017 alussa.

”Kausihuollot tulivat puheeksi huoltokäynnin yhteydessä, ja sopimukseemme kuuluu tarkistus- ja huoltokäynti kaksi kertaa vuodessa. Käynnin jälkeen saan aina raportin”, Kuusisto kertoo. ”Suosittelen palvelua muillekin – saa olla huolettomin mielin!”

Tilaa huoltopalvelu tai laitteiston uusinta 28.2.2020 mennessä, niin osallistut Early Bird -kampanjaan! Maksat ensimmäisen erän vasta töiden valmistumisen jälkeen ja saat loppuerille 15 kuukautta maksuaikaa. Lue lisää!