Aluelämmön sponsorointituki mahdollistaa osallistumisen –Varkauden NMKY:n turnausmatka Fortumin Power Cupiin 2017

Varkauden Aluelämpö tukee vuosittain paikallisten lasten ja nuorten seura- ja harrastustoimintaa. Tahtotila on, että tuki tuottaisi iloa ja hyötyä mahdollisimman monille. VaNMKY kohdisti saamansa tuen kolmen juoniorijoukkueensa turnausmatkaan, jotta kulut eivät muodostuisi kellekään esteeksi lähteä mukaan ja kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus lähteä mukaan.

”Power Cup on lentopallojunioreiden ”must” tapahtuma. Iloinen ja mukava tilaisuus, joka päättää lentopallokauden”, VaNMKY:n rahastonhoitaja Kirsi Hynninen kertoo.

Tapahtuma järjestetään vuosittain eripuolella Suomea ja mukana on aina useita eri ikäluokkien juniorijoukkueita.

”Me kohdistimme sponsorointituen kattamaan matkasta muodostuvia kustannuksia. Pelimatka on aina kokemus junioreille ja laskemalla kustannuksia mahdollisimman monet voivat lähteä mukaan. Tänä vuonna osallistuimmekin kolmen joukkueen ja valmennus- sekä huoltohenkilöiden voimin tapahtumaan.”

Kiitosta juniorityön tukemiselle

”Arvostamme sitä, että Varkaudessa tuetaan juniorityötä ja liikkumista, sillä samalla edistetään lasten terveyttä ja hyvinvointia.

Yhteistyön Aluelämmön kanssa Hynninen on kokenut varsin sujuvaksi

”Aivan loistavasti on sujunut yhteistyö Varkauden Aluelämmön kanssa. Kyseessä on luotettava kumppani, jonka kanssa toimitaan hyvin positiivisessa hengessä.”