Aluelämmön hallituksessa uusia innokkaita jäseniä

Varkauden Aluelämmön hallitus vaihtui kesällä, ja yksi uusista jäsenistäon Varkauden kaupunkiaedustava MariMiettinen-Räsänen. Etelä-Savon ammattiopiston opintosihteeri on ehtinyt työskennellä aikaisemmin myös paikallisessa kehitysyhtiössä.

”Oma työni keskittyy aikuiskoulutukseen, ja ammatillinen koulutus onkin minulle henkilökohtaisesti tärkeä asia. Aluelämmön

hallituksessa ajatellaan toki aina yhtiön etua, mutta energia-ala kiinnostaa minua siksikin, että puolisoni toimii voimalaitosinsinöörinä.”

Uutena jäsenenä aloitti kesällä myös paikallisen apteekin proviisori Kaisa Hartikainen-Herranen.

”Tämä on jo kolmas kauteni kaupunginvaltuutettuna, ja Aluelämmön hallitukseen sain paikan paikallispuolueen neuvotteluissa. Erityisen lähellä sydäntäni on moottoripyöräily ja sen vastapainona käsityöt, ja liikunnan suhteen olen yllytyshullu. Tykkään haastaa itseäni eri lajeissa!”

Läpinäkyvää työtä paikallisen hyvinvoinnin puolesta

Kaisa Hartikainen-Herranen on tyytyväinen siihen, miten kaupunkikonsernin uudet ohjeet tehostavat edelleen myös Aluelämmön tiedonkulkua ja raportointia.

”Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat toki olleet aikaisemminkin Aluelämmöllä hyvällä tasolla, mikä on tärkeää niin minulle kuin Aluelämmön asiakkaillekin.”

Mari Miettinen-Räsänen arvostaa hallitustyöskentelyssä erityisesti paikallisuutta.

”Paljon puhutaan lähiruoan ja -palvelujen käyttämisen puolesta, ja paikallinen lämpöyhtiöhän on paikallista palvelua parhaimmillaan! Aluelämpö työllistää paikallisesti ja tuottaa kaukolämpöä paikallisesti.”

Toimitusjohtaja saa kiitosta

Molemmat uudet jäsenet ovat tyytyväisiä Aluelämmön hallitustyöskentelyn selkeyteen.

”Hallitustyöskentely on asiallista ja keskustelevaa, ja meidät uudet jäsenet on perehdytetty yhtiön toimintaan hyvin”, Kaisa Hartikainen-Herranen kiittelee. ”Hallituksen kokoukset ovat hyvin valmisteltuja, ja asiat käydään perustellen läpi.”

”Aluelämmön toimitusjohtaja on toimittanut meille todella selkeät ja loogiset ennakkomateriaalit, joiden avulla olemme päässeet perehtymään alaan tarkemmin”, Mari Miettinen-Räsänen lisää. ”Kokoukset ovat olleet erittäin hyvin johdettuja, ja aina voi kysyä, jos jokin jää epäselväksi. Seuraavaksi odotamme, että pääsemme tutustumaan paikan päällä Aluelämmön tuotantolaitoksiin.”