Lämmitysjärjestelmän saneerauksen suunnittelu ja toteutus samasta paikasta

Taloyhtiö Varkauden Unnukka on tilannut kiinteistön lämmitysjärjestelmän saneerauksen Varkauden Aluelämmöltä. Isännöitsijä Kaisa Heiskanen Isarvo Oy:lta on tyytyväinen ratkaisuun.

”Emme tienneet, että Varkauden Aluelämpö tekee myös saneerauksia ja ilmeisesti kyseessä onkin heille uusi palvelu. Esittelin taloyhtiölle lämmitysjärjestelmän saneerauksen tilaamista Varkauden Aluelämmöltä eikä ole tarvinnut katua”.

Erityisen tärkeää taloyhtiölle oli, että Varkauden Aluelämmön mallissa sekä suunnittelu että toteutus tulevat samasta paikasta.

”Se on aina iso plussa, ettei tarvitse ottaa näitä asioita eri urakoitsijoilta”, Heiskanen kiittelee.

”Tulen varmasti suosittelemaan myös tulevaisuudessa”

Taloyhtiö Unnukan lämmitysjärjestelmän saneerauksessa mm. uusitaan pattereiden termostaatit ja tasapainotetaan lämmitys. Lämmitysjärjestelmä tulee saneerata keskimäärin 15-20 vuoden välein.

”Saneeraus on sujunut oikein hyvin ja hyvin omatoimisesti ovat urakoineet. Olemme tyytyväisiä ja varmasti tulen jatkossakin suosittelemaan Varkauden Aluelämpöä taloyhtiöille lämmitysjärjestelmän saneerauksen yhteydessä”, Heiskanen sanoo.


Varkaus on voimalaitokselle hyvä paikka!

Suurin osa Riikinvoiman 25 työntekijästä on palkattu Varkauden alueelta. Lisäksi luodaan epäsuoria työpaikkoja.

”Varkaus on voimalaitoksen operointiin todella hyvä paikka”, toteaa Riikinvoiman Juha Räsänen. ”Laitoksen pyörittäminen vaatii monenlaisia palveluja, ja alueelta löytyy esimerkiksi runsaasti päteviä kunnossapitoyrityksiä. Palveluntuottajat ovat erittäin ammattitaitoisia.”

Faktoja

• Riikinvoima polttaa noin 640 000 kuntalaisen sekajätteet 57 kunnan alueella.

• Laitoksessa palaa tunnissa noin 10 000 roskapussia.

• Laitos tuottaa vuodessa 180 GWh kaukolämpöä ja 90 GWh sähköä.

• Kaukolämpöä riittää noin 10 000 omakotitalolle ja sähköä 4300 omakotitalolle.