KAUKOLÄMPÖ ON ENERGIATEHOKAS LÄMMITYSMUOTO

Lisää energiatehokkuudesta

Kaukolämpöä Riikinvoimalla

KAUKOLÄMPÖÄ AVAIMET KÄTEEN -PALVELUNA

Liity nyt!

KULUTUSSEURANTA

Kulutusseurannan avulla voit ennakoida lämmityskuluja.

 • Varkauden Aluelämpö yhteistyöhön Ensensen kanssa

  Kaukolämpöverkosta kerättävän datan analysointiin ja visualisointiin perustuvalla palvelulla parannetaan kaukolämmön toimitusvarmuutta, optimoidaan lämmöntuotantoa sekä vähennetään fossiilisten polttoaineiden osuutta lämmöntuotannossa.

 • Aluelämmön väki tutuksi: Kaukolämpöasentaja Kai Lintunen

  Kaukolämpöasentaja Kai Lintunen on Varkauden Aluelämmöllä paluumuuttaja, joka haki välillä lisäoppia ja kokemusta koulun penkiltä ja pääkaupunkiseudulta.

 • Ämmäkoskesta turvapaikka vaelluskaloille

  Kevään sulamisvesistä kuohuva koski, etelästä palaavien muuttolintujen liverrys ja Saimaan selältä puhaltava raikas tuuli. Ämmäkoskea ympäröivä alue on nykyään uudistushankkeiden ansiosta hengähdyspaikka paitsi varkautelaisille, myös uhanalaisille vaelluskaloille.

 • Aluelämmön väki tutuksi: Riikinvoiman uusi toimitusjohtaja Timo Anttikoski

  Diplomi-insinööri Timo Anttikoski on Varkauden seudulla monelle ennestään tuttu, nyt myös Riikinvoiman uutena toimitusjohtajana.

 • Vahva tulos koko talousalueen elinvoimaisuutta vahvistamassa

  Varkauden Kaupungin ja Savon Voiman omistaman kaukolämpöyhtiön Varkauden Aluelämmön liikevaihto tilikaudella 2022 oli 17,23 miljoonaa euroa, mikä tarkoittaa 10,1 prosentin kasvua edellisvuoteen verrattuna. Voittoa yhtiö teki verojen jälkeen 2,89 miljoonaa euroa. Vahva tulos tuo konkreettista hyötyä niin kuntalaisille kuin koko talousalueelle.

Uutisarkisto ›